VÄÄPELIKILTA RY

Tiedotteet 2018

12.2.2018 16.58

Hygieniapassi-kurssi 10.3.2018

Evira vaatii nykyään ruokahuollossa mukana olevilta hygienia-passin. Näitä ruokahuollon tehtäviä ovat kuljettaminen, valmistus, jakaminen tai jopa rahastaminen samoissa tiloissa kuin valmistus.

hygieniapassi-kuva
Vääpelikiltalaiset ovat tervetulleita suorittamaan hygieniapassin.

Jotta voisit olla mukana muonituksen tehtävissä jatkossakin, tarjoamme passin suorittamisen nyt killan jäsenille hintaan 10 €. Normaalisti hinta on 25-45 €.

Kurssille valituilla tulee olla mukana kurssilla henkilöllisyystodistus, passi tai ajokortti todistuksen kirjoittamista ja kortin myöntämistä varten.

Kurssiin kuuluu ennakkomateriaali, jonka saa viikkoa ennen koulutusta sähköpostitse. Kurssin päätteeksi on loppukoe. Kurssin kouluttajana on Seppo Samppala.

Kurssipaikka ja aika

Kurssi pidetään la 10.3.2018 klo 9-15, paikkana on Suojeluskuntatalo Döbelninkadun ja Töölöntorinkadun kulmassa. Kokoontuminen on aamulla talon edustalla 0845, josta siirrytäään opetustilaan. Kurssiin sisältyy aamupala, lounas on omakustanteinen.

Ilmoittautuminen

Kurssille mahtuu 30 henkilöä, kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on pe 2.3.2018. Ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen: koulutus.vaapelikilta@gmail.com. Laita otsikkoon "Hygieniapassi". Ilmoittautuminen on sitova paikkojen vähyyden vuoksi.

Lisätietoja 

Ari Laakkonen: 0400 - 57 4141 tai arilaakkonen@hotmail.com

-NY


Palaa otsikoihin