VÄÄPELIKILTA RY

Vääpelikilta ry:n jäsenyys tuo monia etuja

lehdet200Lehdet ja jäsenkirjeet

Vääpelikilta ry:n jäsenille postitetaan maamme suurin maanpuolustuslehti, valtakunnallinen Reserviläinen-lehti, joka ilmestyy 8 kertaa vuodessa. Yhdistyksen jäsenet saavat myös pääkaupunkiseudun maanpuolustusjärjestöjen yhdessä julkaiseman Helsingin Reservin Sanomat -lehden, joka ilmestyy 10 kertaa vuodessa sekä vuosittain ilmestyvän Suomen Sotilas -lehden erikoisnumeron, Huomio! -reserviläisen käsikirjan.

 

Helsingin Reservin Sanomien näytenumero (pdf, 3 Mt) RUL:n sivuilla.


Vääpelikilta ry:n oma jäsenkirje postitetaan jäsenille 2-4 kertaa vuodessa. Jäsenkirjeet voi lukea myös Ladattava materiaali -sivulta. Helsingin Reservin Sanomissa julkaistaan säännöllisesti mm. tiedot Vääpelikilta ry:n tulevista tapahtumista. Suppeita jäsentiedotteita lähetetään myös sähköpostilla.


saunapirtti

Saunapirtti

Helsingin Seudun Reserviläispiiri ry:llä on Helsingin Vuosaaressa saunapirtti, jota  yhdistysten jäsenet voivat vuokrata myös omaan käyttöönsä vain 20 euroa/päivä.

 

Saunapirtti on sähköistetty mutta siellä ei ole vesijohtoa. Erinomaisen saunan lisäksi pirttiin kuuluu tupa, jossa on takka ja keittiönurkkaus. Saunapirtillä voi myös yöpyä. Rakennuksen koko on noin 90 m2. Pirtin pihaan saakka pääsee autolla. Piharakennuksen yhteydessä on myös ilma-aserata.

 

Lisätietoja saunapirtistä antaa piirin toiminnanjohtaja Kari Talikka, puh. (09) 4056 2080, kari.talikka (ät) helresp.fi.

 

 

Ohjesaannot200Lainattava materiaali

Vääpelikilta ry:n jäsenillä on mahdollisuus lainata yhdistykseltä mm. eräitä puolustusvoimien ohjesääntöjä, joita voi tiedustella yhdistyksen sihteeriltä.

  • Kouluttajan opas (KOULOPAS), 2007
  • Huollon käsikirja (HKäsik), 2001
  • Taisteluvälinehuolto-opas (TvälhOpas), 2000
  • Kuljetusopas (KuljOpas), 2002, luonnos
  • Huoltopalveluopas (HpalvOpas), 2002, luonnos
  • Lääkintähuolto-opas (LääkhOpas), 2002, luonnos
  • Täydennysopas (TäydOpas), 2002, luonnos
  • Kunnossapito-opas (KpOpas), 2003, luonnos
  • Kirkollisen työn opas II (KirkOpas II), Poikkeusolojen kirkollinen työ, 2000


jasenkortti 2009-2010Reserviläisliiton jäsenedut

Reserviläisliiton jäseninä Vääpelikilta ry:n jäsenet ovat oikeutettuja mm. alennuksiin polttoaineista, vakuutus- ja hotellietuihin jne. Katso tarkemmat tiedot liiton jäsenedut-sivulta. Luottokortin kokoinen jäsenkortti uusitaan kahden vuoden välein.